Участь у роботі семінару-практикуму

20 вересня 2023 року взяла участь у роботі семінару-практикуму, що проходив на базі КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені                                 В. Сухомлинського» і мав тему  «Осінні методичні студії «НУШ: національно-патріотичний потенціал зарубіжної літератури»». Засідання зібрало вчителів зарубіжної літератури, інтегрованого курсу літератур (українська та зарубіжна) із декількох регіонів України: Кіровоградщини, Херсонщини й Донеччини. Мета програми семінару – презентація та систематизація форм і методів роботи на уроках зарубіжної літератури, спрямованих на виховання самодостатнього громадянина-патріота України.

Згідно з планом зустрічі колеги-філологи ділилися досвідом у методичній вітальні "Кіровоградщина - Донеччина - Херсон. Все буде Україна!», під час онлайн-зустрічі з авторським колективом підручника "Зарубіжна література" для 6 класу під керівництвом Ольги Ніколенко, на засіданні «круглого» столу "НУШ: національно-патріотичний потенціал зарубіжної літератури" (відповідно до модулів семінару-практикуму).

Мала можливість презентувати колегам власне бачення національно-патріотичного потенціалу зарубіжної літератури в старшій школах і фахових коледжах.

Немає коментарів:

Дописати коментар